KupBilecik.pl wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki internetowej
HAPPYSAD

Happysad Koszalin - trasa jesienna

2 lutego 2018 o godz. 19:00

Sprzedaż trwa do: 2 lutego 2018 o godz. 10:00

ul. Morska 9, Koszalin - mapa »

Dostępność: mniej niż 100 biletów
Ceny biletów: od 65 do 75 PLN
Powrót zespołu do Koszalina. Zespół Happysad to kultowy muzyczny team którego kolejne premierowe płyty debiutowały na szczycie OLISu i szybko pokrywały się złotem, a wydana w 2009 r. płyta "Mów mi dobrze" oraz pochodząca z 2012 r. "Ciepło/zimno" zyskały status platynowej płyty.
4 grudnia 2013 roku ukazało się kolejne wydawnictwo DVD i 2CD dokumentujące występ zespołu na Przystanku Woodstock w 2012 i - jako zdobywca Złotego Bączka - w 2013 roku.
W lutym 2014 roku zespół rozpoczął współpracę z producentem Marcinem Borsem, z którym nagrał album "Jakby nie było jutra", który w październiku 2014 r. zadebiutował na 1 miejscu OLIS, spotkał się z bardzo dobrymi recenzjami i w ciągu miesiąca zyskał status złotej płyty. Najnowsza płyta zespołu "Ciało obce" ukazała się 10 lutego 2017 r, a albumowi towarzyszy 10 wideoklipów zrobionych przez ekipę SKY Piastowskie.

Dyskografia:
"Wszystko jedno" - 2004 r. (SP Records)(złoto)
"Podróże z i pod prąd" - 2005 r. (SP Records)(złoto)
"Nostress/Łydka" - 2006 r. - singiel (SP Records)
"Nieprzygoda" - 2007 r. (SP Records)(złoto)
"Na żywo w Studio" - 2008 r. - 2DVD (Mystic Production)(platyna)
"Na żywo w Studio" - 2009 r. - 2CD (Mystic Production)
"Mów mi dobrze" - 2009 r. (Mystic Production)(platyna)
"Zadyszka" - 2011 r. - CD/DVD (Mystic Production)
"Ciepło/Zimno" - 2012 r. (Mystic Production)(platyna)
"Przystanek Woodstock 2013" - 2013 r. 2CD/DVD(Złoty Melon)
"Jakby nie było jutra" - 2014 r. (Mystic Production)(złoto)
"Ciało obce" - 2017 r. (Mystic Production)
Zapisz się, a otrzymasz powiadomienia o nowych wydarzeniach! i uzyskasz dostęp do najlepszych miejsc przed innymi!
Ostatnie komentarze naszych widzów...
7 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Anetta oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Było super "
6 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Agnieszka oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Perkusista najlepszy!"
6 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Ewa oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Było super ^^"
6 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Agata oceniając napisał(a) dodatkowo:
""Wszystko dobrze. Polecam.""
5 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Piotr oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Bardzo fajny zespół. Polecam."
5 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Lena oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Wspaniałe emocje, muzyka i artyści, niezapomniany koncert. "
5 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Anna oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Wszystko super. Polecam."
5 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Dorota oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Niesamowity koncert "
3 lutego 2018
Ocena: 3 na 5

pl
Robert oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Koncert Happysad dobrze zorganizowany, zespół grał i śpiewał do upadłego, za co bardzo dziękuję, ale jest jedno wielkie ALE... Akustyka sali Muza Variete w Koszalinie jest do bani. Nie znam wszystkich tekstów piosenek Happysad i niestety dalej ich nie poznałem - nie rozumiałem nic ze śpiewania, dosłownie tylko niektóre pojedyncze słowa dało się rozczytać. Zmieniałem miejsca na sali, na balkonach i nic. Nie jest to tylko moja opinia niestety. Szkoda, bo koncert był zagrany super."
3 lutego 2018
Ocena: 5 na 5

pl
Joanna oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Super koncert "
Zobacz inne wydarzenia z miasta Koszalin...
13 października 2018
godz. 17:00
35 opinii:
Średnia ocena: 4.74 / 5
15 listopada 2018
godz. 20:00
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
6 grudnia 2018
godz. 18:00
9 opinii:
Średnia ocena: 5 / 5
28 listopada 2018
godz. 17:00
70 opinii:
Średnia ocena: 4.76 / 5
12 grudnia 2018
godz. 19:00
411 opinii:
Średnia ocena: 4.93 / 5
9 listopada 2018
godz. 17:00
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
13 października 2018
godz. 20:00
35 opinii:
Średnia ocena: 4.74 / 5
11 października 2018
godz. 19:00
1214 opinii:
Średnia ocena: 4.92 / 5
20 listopada 2018
godz. 18:30
227 opinii:
Średnia ocena: 4.97 / 5
22 września 2018
godz. 19:00
69 opinii:
Średnia ocena: 5 / 5
9 listopada 2018
godz. 20:00
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) informujemy, że korzystając z tej witryny zgadzasz się na zapisywanie i przechowywanie plików cookie oraz przetwarzanie danych osobowych. Szczegółowe informacje o zakresie oraz rodzaju przetwarzanych danych znaleźć można w naszej polityce prywatności. W przypadku niewyrażania na to zgody, prosimy o zamknięcie tej strony.
Rozumiem, zamknij to okno