KupBilecik.pl wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki internetowej
BAJZEL

nowa płyta "amOK"

18 listopada 2016 o godz. 20:30

Sprzedaż trwa do: 18 listopada 2016 o godz. 19:30

ul. Prosta 38, Olsztyn - mapa »

Dostępność: mniej niż 50 biletów
Ceny biletów: 20 PLN
Z nowym materiałem do Olsztyna to powrót jest!!! BAJZEL Piotr Piasecki to człowiek orkiestra niemieszczący się w jakichkolwiek schematach czy gatunkach muzycznych. Sam pisze teksty, tworzy muzykę, śpiewa, gra, recytuje. Zagrał już kilkaset koncertów w kraju i za granicą. Grał trasy m.in z Pogodno, Kasią Nosowską, Strachy Na Lachy, Lao Che. Przy pomocy zapętlania sampli perkusyjnych, gitar i wokali śpiewanych na żywo tworzy muzykę przypominającą kilkuosobowy zespół. Od 2011 roku wraz z Jackiem Budyniem Szymkiewiczem (Pogodno) tworzą duet Babu Król, z którym również stale koncertują. Po koncercie zagra słynny na cały świat i okolice duet didżejski LARY&VOYCZOOL a wizualkami zajmie się równie słynna na ziemi, jak i w kosmosie ŻanE.T.

Dyskografia: 
 - Bajzel (2007) 
- Miłośnij (2009) 
- Mała Wulgaria (2011)
- GinkGo (2013) 
- amOK (2016) 
Zapisz się, a otrzymasz powiadomienia o nowych wydarzeniach! i uzyskasz dostęp do najlepszych miejsc przed innymi!
Zobacz inne wydarzenia z miasta Olsztyn...
25 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
20 szt.
28 kwietnia 2018
godz. 19:30
Biletów:
450 szt.
18 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
79 szt.
13 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
72 szt.
10 marca 2018
godz. 16:00
Biletów:
30 szt.
27 lutego 2018
godz. 20:00
Biletów:
46 szt.
12 maja 2018
godz. 16:00
Biletów:
343 szt.
15 kwietnia 2018
godz. 16:00
Biletów:
77 szt.
17 marca 2018
godz. 19:00
Biletów:
150 szt.
15 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
33 szt.
11 marca 2018
godz. 17:00
Biletów:
149 szt.
10 lutego 2018
godz. 17:00
Biletów:
46 szt.
21 kwietnia 2018
godz. 18:00
Biletów:
100 szt.
11 marca 2018
godz. 20:00
Biletów:
150 szt.
8 marca 2018
godz. 18:30
Biletów:
218 szt.
4 lutego 2018
godz. 20:00
Biletów:
60 szt.
25 marca 2018
godz. 18:00
Biletów:
51 szt.
16 kwietnia 2018
godz. 19:00
Biletów:
34 szt.
10 marca 2018
godz. 17:00
Biletów:
49 szt.