KupBilecik.pl wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki internetowej
BAJZEL

nowa płyta "amOK"

18 listopada 2016 o godz. 20:30

Sprzedaż trwa do: 18 listopada 2016 o godz. 19:30

ul. Prosta 38, Olsztyn - mapa »

Dostępność: mniej niż 50 biletów
Ceny biletów: 20 PLN
Z nowym materiałem do Olsztyna to powrót jest!!! BAJZEL Piotr Piasecki to człowiek orkiestra niemieszczący się w jakichkolwiek schematach czy gatunkach muzycznych. Sam pisze teksty, tworzy muzykę, śpiewa, gra, recytuje. Zagrał już kilkaset koncertów w kraju i za granicą. Grał trasy m.in z Pogodno, Kasią Nosowską, Strachy Na Lachy, Lao Che. Przy pomocy zapętlania sampli perkusyjnych, gitar i wokali śpiewanych na żywo tworzy muzykę przypominającą kilkuosobowy zespół. Od 2011 roku wraz z Jackiem Budyniem Szymkiewiczem (Pogodno) tworzą duet Babu Król, z którym również stale koncertują. Po koncercie zagra słynny na cały świat i okolice duet didżejski LARY&VOYCZOOL a wizualkami zajmie się równie słynna na ziemi, jak i w kosmosie ŻanE.T.

Dyskografia: 
 - Bajzel (2007) 
- Miłośnij (2009) 
- Mała Wulgaria (2011)
- GinkGo (2013) 
- amOK (2016) 
Zapisz się, a otrzymasz powiadomienia o nowych wydarzeniach! i uzyskasz dostęp do najlepszych miejsc przed innymi!
Zobacz inne wydarzenia z miasta Olsztyn...
27 października 2018
godz. 17:30
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
8 lutego 2019
godz. 19:30
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
12 października 2018
godz. 18:00
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
10 grudnia 2018
godz. 19:00
411 opinii:
Średnia ocena: 4.93 / 5
6 września 2018
godz. 17:00
39 opinii:
Średnia ocena: 4.9 / 5
10 listopada 2018
godz. 17:00
201 opinii:
Średnia ocena: 4.89 / 5
16 października 2018
godz. 18:00
35 opinii:
Średnia ocena: 4.74 / 5
18 listopada 2018
godz. 19:00
129 opinii:
Średnia ocena: 4.6 / 5
27 stycznia 2019
godz. 19:00
500 opinii:
Średnia ocena: 4.77 / 5
21 października 2018
godz. 16:00
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
6 września 2018
godz. 20:00
39 opinii:
Średnia ocena: 4.9 / 5
22 września 2018
godz. 19:00
1074 opinie:
Średnia ocena: 4.91 / 5
20 października 2018
godz. 17:00
352 opinie:
Średnia ocena: 4.86 / 5
18 listopada 2018
godz. 16:30
129 opinii:
Średnia ocena: 4.6 / 5
27 października 2018
godz. 20:30
0 opinii:
Średnia ocena: 0 / 5
W związku z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO) informujemy, że korzystając z tej witryny zgadzasz się na zapisywanie i przechowywanie plików cookie oraz przetwarzanie danych osobowych. Szczegółowe informacje o zakresie oraz rodzaju przetwarzanych danych znaleźć można w naszej polityce prywatności. W przypadku niewyrażania na to zgody, prosimy o zamknięcie tej strony.
Rozumiem, zamknij to okno