KupBilecik.pl wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki internetowej
BAJZEL

nowa płyta "amOK"

18 listopada 2016 o godz. 20:30

Sprzedaż trwa do: 18 listopada 2016 o godz. 19:30

ul. Prosta 38, Olsztyn - mapa »

Dostępność: mniej niż 50 biletów
Ceny biletów: 20 PLN
Z nowym materiałem do Olsztyna to powrót jest!!! BAJZEL Piotr Piasecki to człowiek orkiestra niemieszczący się w jakichkolwiek schematach czy gatunkach muzycznych. Sam pisze teksty, tworzy muzykę, śpiewa, gra, recytuje. Zagrał już kilkaset koncertów w kraju i za granicą. Grał trasy m.in z Pogodno, Kasią Nosowską, Strachy Na Lachy, Lao Che. Przy pomocy zapętlania sampli perkusyjnych, gitar i wokali śpiewanych na żywo tworzy muzykę przypominającą kilkuosobowy zespół. Od 2011 roku wraz z Jackiem Budyniem Szymkiewiczem (Pogodno) tworzą duet Babu Król, z którym również stale koncertują. Po koncercie zagra słynny na cały świat i okolice duet didżejski LARY&VOYCZOOL a wizualkami zajmie się równie słynna na ziemi, jak i w kosmosie ŻanE.T.

Dyskografia: 
 - Bajzel (2007) 
- Miłośnij (2009) 
- Mała Wulgaria (2011)
- GinkGo (2013) 
- amOK (2016) 
Zapisz się, a otrzymasz powiadomienia o nowych wydarzeniach! i uzyskasz dostęp do najlepszych miejsc przed innymi!
Zobacz inne wydarzenia z miasta Olsztyn...
3 grudnia 2017
godz. 16:00
Biletów:
51 szt.
29 września 2017
godz. 19:00
Biletów:
52 szt.
15 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
184 szt.
5 listopada 2017
godz. 16:00
Biletów:
16 szt.
8 października 2017
godz. 16:30
Biletów:
324 szt.
10 marca 2018
godz. 17:00
Biletów:
38 szt.
18 listopada 2017
godz. 16:00
Biletów:
279 szt.
13 października 2017
godz. 17:00
Biletów:
112 szt.
18 listopada 2017
godz. 19:00
Biletów:
25 szt.
25 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
55 szt.
23 września 2017
godz. 17:00
Biletów:
brak
13 października 2017
godz. 20:15
Biletów:
54 szt.
29 października 2017
godz. 16:00
Biletów:
51 szt.
11 lutego 2018
godz. 16:00
Biletów:
125 szt.
14 października 2017
godz. 17:00
Biletów:
42 szt.
23 września 2017
godz. 20:00
Biletów:
brak
21 października 2017
godz. 16:00
Biletów:
43 szt.
21 października 2017
godz. 19:00
Biletów:
19 szt.