KupBilecik.pl wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki internetowej
HAPPYSAD

Happysad Koszalin - trasa jesienna

27 października 2017 o godz. 19:00

Sprzedaż trwa do: 27 października 2017 o godz. 18:00

ul. Morska 9, Koszalin - mapa »

Dostępność: ponad 100 biletów
Ceny biletów: od 65 do 75 PLN
Powrót zespołu do Koszalina. Zespół Happysad to kultowy muzyczny team którego kolejne premierowe płyty debiutowały na szczycie OLISu i szybko pokrywały się złotem, a wydana w 2009 r. płyta "Mów mi dobrze" oraz pochodząca z 2012 r. "Ciepło/zimno" zyskały status platynowej płyty.
4 grudnia 2013 roku ukazało się kolejne wydawnictwo DVD i 2CD dokumentujące występ zespołu na Przystanku Woodstock w 2012 i - jako zdobywca Złotego Bączka - w 2013 roku.
W lutym 2014 roku zespół rozpoczął współpracę z producentem Marcinem Borsem, z którym nagrał album "Jakby nie było jutra", który w październiku 2014 r. zadebiutował na 1 miejscu OLIS, spotkał się z bardzo dobrymi recenzjami i w ciągu miesiąca zyskał status złotej płyty. Najnowsza płyta zespołu "Ciało obce" ukazała się 10 lutego 2017 r, a albumowi towarzyszy 10 wideoklipów zrobionych przez ekipę SKY Piastowskie.

Dyskografia:
"Wszystko jedno" - 2004 r. (SP Records)(złoto)
"Podróże z i pod prąd" - 2005 r. (SP Records)(złoto)
"Nostress/Łydka" - 2006 r. - singiel (SP Records)
"Nieprzygoda" - 2007 r. (SP Records)(złoto)
"Na żywo w Studio" - 2008 r. - 2DVD (Mystic Production)(platyna)
"Na żywo w Studio" - 2009 r. - 2CD (Mystic Production)
"Mów mi dobrze" - 2009 r. (Mystic Production)(platyna)
"Zadyszka" - 2011 r. - CD/DVD (Mystic Production)
"Ciepło/Zimno" - 2012 r. (Mystic Production)(platyna)
"Przystanek Woodstock 2013" - 2013 r. 2CD/DVD(Złoty Melon)
"Jakby nie było jutra" - 2014 r. (Mystic Production)(złoto)
"Ciało obce" - 2017 r. (Mystic Production)
Zapisz się, a otrzymasz powiadomienia o nowych wydarzeniach! i uzyskasz dostęp do najlepszych miejsc przed innymi!
Ostatnie komentarze naszych widzów...
2 kwietnia 2017
Ocena: 5 na 5

pl
Magdalena oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Super koncert, cudowna atmosfera jak zawsze, bisowali dwa razy, było niesamowicie "
6 listopada 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Małgorzata oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Koncert fajny, ale dla mnie dwa zespoły przed to za dużo. Potem długa przerwa techniczna i w rezultacie zaczęło się około 22. To było przyczyną że nie dotrwaliśmy do końca."
16 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Aleksandra oceniając napisał(a) dodatkowo:
"było ok :) do następnego :P"
15 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Weronika oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Długo nie dostałam tyle razy z łokcia w twarz, i długo się tak nie wyskakałam. Było mega! Dzięki wszystkim :) "
15 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Aleksandra oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Super koncert! Happysad jak zawsze dalo rade! "
14 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Magdalena oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Super koncert!! Polecam :) Prezent urodzinowy się udał siostra była jak najbardziej zadowolona :):) "
14 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Darek oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Świetny koncert! Super klimat, fajna atmosfera, szkoda tylko, że zespół nie wyszedł ani na chwilę żeby rozdać autografy. Niektórzy fani zawiedzeni."
14 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Dominika oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Koncert jak zawsze mega, ich gość - Bezsensu - miło posłuchać innych ale podobnych wibracji. Jedynie zachowanie ludzi pozostawia wiele do życzenia a tak to sztosik !"
14 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Wojciech oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Świetne emocje, cudowna publiczność i niezawodny zespół! Super!"
14 marca 2016
Ocena: 5 na 5

pl
Anna oceniając napisał(a) dodatkowo:
"Koncert mega, gorzej z niektórymi ludźmi."
Zobacz inne wydarzenia z miasta Koszalin...
11 listopada 2017
godz. 19:00
Biletów:
228 szt.
21 stycznia 2018
godz. 16:00
Biletów:
88 szt.
7 października 2017
godz. 19:00
Biletów:
175 szt.
12 listopada 2017
godz. 19:00
Biletów:
65 szt.
5 października 2017
godz. 20:00
Biletów:
88 szt.
6 października 2017
godz. 20:00
Biletów:
117 szt.
26 listopada 2017
godz. 18:00
Biletów:
221 szt.
12 lutego 2018
godz. 20:15
Biletów:
97 szt.
30 października 2017
godz. 19:00
Biletów:
217 szt.
15 października 2017
godz. 19:00
Biletów:
72 szt.
14 lutego 2018
godz. 19:00
Biletów:
140 szt.
14 kwietnia 2018
godz. 19:30
Biletów:
88 szt.
27 października 2017
godz. 19:00
Biletów:
236 szt.
28 października 2017
godz. 20:00
Biletów:
32 szt.
27 października 2017
godz. 20:00
Biletów:
39 szt.
14 listopada 2017
godz. 20:00
Biletów:
135 szt.
9 listopada 2017
godz. 19:00
Biletów:
61 szt.
13 stycznia 2018
godz. 20:00
Biletów:
17 szt.