Sylwester w najpiękniejszej scenerii!
31 grudnia 2019 o godz. 20:00
Sopot
- woj. PomorskieM15 Restaurant Bar & Sauny, Aleja Franciszka Mamuszki 15
Zapraszamy na iście szampańską zabawę w Sopocie! Fantastyczna kolacja, bogaty bufet, szeroka oferta alkoholi, świetny DJ i piękne widoki. To wszystko czeka na Was na Mamuszki 15! Lokal M15 położony na samej plaży z widokiem na morze i park. Trudno o bardziej malowniczą lokalizację! O rozpieszczenie Waszych podniebień zadba Szef Kuchni - Adrian Gabryszak - wielokrotnie nagradzany ekspert od kuchni polskiej w jej nowoczesnej, lżejszej i zdrowszej odsłonie. Król Gęsiny, mistrz wegańskich przepisów, pasjonat regionalnych produktów - cóż za wybuchowa mieszanka! Ponadto czeka na Was szeroki wybór najlepszych alkoholi (w tym craftowych piw, wódek i nalewek!). Sylwester nie może obyć się bez tańców, więc nasz DJ z pewnością sprawi, że nie usiedzicie długo w jednym miejscu, przyciągnięci na parkiet największymi hitami muzycznymi z Polski i zza granicy. Gotowi na najlepszą zabawę w roku? Do zobaczenia w M15!
MENU TRADYCYJNE
Przystawka: Carpaccio z jagnięciny z sosem kaparowym, galaretką z czarnego bzu i chipsem cebulowym
Zupa: Wytrawne consomme z lina z ravioli grzybowym i olejem z majeranku
Danie główne: Stek z gęsi podany z gołąbkiem z ziemniakami, sałatką z gruszki z fenkułem i cząbrem, wykończone sosem jeżynowym
Deser: Panna cotta z kozim serem i fiołkami z ciastkiem migdałowym
MENU WEGAŃSKIE
Przystawka: Ravioli z kalarepy z musem z palonego ziemniaka, oliwą majerankową i pianką zielonego groszku
Zupa: Krem z czerwonej soczewicy z "kaczką" seitan i chipsem z batata i szczypiorem
Danie główne: Kaszotto owsiane z grzybami leśnymi, pieczonym kalafiorem, topinamburem i zieloną masalą
Deser: Panna cotta fiołkowa z ciastkiem migdałowym i pesto miętowym
Bufet uwzględnia pozycje tradycyjne i wegańskie.
Bufet zimny: Boczniaki marynowane z cebulką z pikantnym sosem agioli, rolada z soczewicy z żurawiną, kruche korpusy z wytrawną pastą orzechową, matias na grzance z konfiturą z białej cebuli i sosem ravigot, marynowany w cydrze pstrąg łososiowy z mandarynką, mus z ryb morskich z rukolą i dresingiem limonkowym, dojrzewający antrykot wołowy z salsa pomidorową na ostro, boczek pieczony z chrzanem, deska serów z miodem z mniszka i owocami suszonymi, suszona pierś z kaczki espumą z kawy i dresingiem rozmarynowym, patte z gęsich wątróbek z śliwkami i boczkiem, sałatka z kaszy bulgur z orzechami, fasolką , pomidorem suszonym ,szczypiorem i majonezem wegańskim, sałata z kozim serem, gruszką marynowaną, papryką, szalotką marynowaną, sherry i sosem mirabelkowym.
Bufet słodki: Owoce filetowane, torcik czekoladowy z sosem słony karmel, sernik z białą czekoladą, mus czekoladowy z wiśniami Na gorąco po północy: Krem z brukwi na gęsinie, buef strogonof.
W cenie kieliszek szampana G.H. Mumm oraz 0,5 l wódki Finlandia lub butelka wina na parę - do wyboru.
Wyboru menu (w wersji tradycyjnej lub wegańskiej) należy dokonać do 20 grudnia 2019. Swój wybór należy przekazać Restauracji mailowo: [email protected]
Cztery Pory Roku - Antonio Vivaldi
Wyjątkowy koncert w stylu włoskim
Freddie Mercury rock-operowo
,,Opowieści wiejskich Dziewuch''
Pchła Szachrajka - szalona komedia dla dzieci
"Opowiedział Dzięcioł Sowie" Jan Brzechwa - musical dla dzieci
KLUBOWY SYLWESTER DLA SINGLI - SOPOT (SingleParty.pl)
"Opowiedział Dzięcioł Sowie" Jan Brzechwa - musical dla dzieci
Zostaw nam swoje dane, a natychmiast poinformujemy Cię, jak tylko nowe wydarzenie pojawi się w sprzedaży!